SAFARI - EGYPT
Egypt - south safari, 8.9.2023 - 15.9.2023

Termín8.9.2023 - 15.9.2023
LokalitaEgypt - south safari
Cena860,00 EUR
Podmienky absolvovania

Vediet plávať :)

Potrebné pomôckymaska, šnorchel, plutvy, ideálne aj neoprén - stačí aj krátky
Popis

Safari v Egypte je vždy vyvrcholením freedivovej letnej sezóny. Po všetkých tréninových dňoch a kurzoch sa môžte tešiť na skutočný raj pod hladinou. 

Egyptské safari ponúka týždeň na 5* lodi s all inclusive stravovaním a pitným režimom. 

Červené more ponúka neuveriteľnú rozmanitosť podvodného sveta. Patrí k najkrajším potápačským miestam na svete. Na našich výpravách sme sa stretli stáda delfínov, korytnačky, dugonga, krásne raje, barakudy murény a neuveritelne množstvá daľsích krásnych rýb a živočíchov. Pre tých odvážnejších bude možnosť potápať aj na lokalite, kde sa dajú vidieť žraloky a zaplávať si s nimi. 

Akcia je určená pre všetkých, ktorí vedia plávať, majú radi vodu a neboja sa ponorit hlavu pod hladinu :). Nemusíš byť freediver, všetko krásne je vidieť aj pri šnorchlovaní z hladiny. Ideálna dovolenka pre tých, ktorí chcú vypnúť, oddýchnuť si mentálne, od stresu bežného života a zažiť niečo, čo pri dovolenkách na pevnine nie je možné. 

Program dňa si na lodi určuje každý podľa seba. Ak má chuť ísť do vody a potápať, ide... Ak sa chce slniť a užívať si ničnerobenie na mori, tak si môže užívať kľud na niektorej z palúb lode. 

Loď má dvojlôžkové kajuty s vlastnou sprchou a wc. V kajute je aj skriňa na oblečenie a nočný stolík. Nikomu tam zatiaľ nič nechýbalo.